top of page

Novinky v GOL IBE



Vystavování a VOIDování rezervací ze zázemí, palubní zavazadla a speedy boarding pro low-cost, 9 pasažérů v Promoakcích, zobrazování v NET cenách a víceměnové trhy.

 

Vážení uživatelé GOL IBE, máme pro vás balík novinek.


1. Vystavování rezervací ručně ze zázemí


Někteří z vás se na nás obracíte s tím, že vám chodí offline platby a chcete vystavovat letenky jedním kliknutím. Nebo dokonce máte dealery, kteří mají složený deposit a chtějí si vystavovat letenky dle svého uvážení. Vyřešeno! Pokud budete mít zájem a máte aktivovaný automatizovaný ticketing, zapneme vám tuto funkcionalitu a můžete vystavovat jedním kliknutím na tlačítko.


2. VOIDování letenek ze zázemí


Kromě vystavování budete moci ze zázemí letenky i VOIDovat. Stačí nám dát vědět a my Vám tuto funkcionalitu aktivujeme.


3. Low-cost: palubní zavazadla a speedy boarding


Někteří low-cost dopravci v poslední době střídavě zavádí a zase ruší příplatky za kabinová zavazadla. Jsme na to připraveni a zobrazujeme i možnost dokoupení. S tím je navíc nabízena i služba speedy boardingu, což je další novinka. Toto je aktivováno automaticky pro všechny z vás, kdo v GOL IBE využíváte low-cost nabídky.


4. Promoakce až pro 9 cestujících


V Promoakcích můžete nyní rezervovat nikoli jen 4, ale až 9 cestujících. Aktivovali jsme všem uživatelům Promoakcí.


5. Placeholder pro klik na ViewTrip z emailového potvrzení o letence


I do potvrzení o vystavení letenky (notifikace) si můžete nově přes zázemí vložit placeholder {viewtrip_link}. Ten bude z potvrzení odkazovat klienta na Travelport Viewtrip, kam se může jedním kliknutím podívat na aktuální informace o své rezervaci. Můžete si nastavit sami, nebo vám rádi pomůžeme.


6. Vyhledávání a zobrazování nabídek za NET cenu


GOL IBE již umí vyhledávat a zobrazovat seciální ceny v NET výši. V některých zemích máme agentury, které to chtějí. Třeba se to někdy bude hodit i vám. Když tak dejte vědět.


7. Fungování v jiné měně u víceměnových trhů


Pokud fungujete na víceměnovém trhu, GOL IBE je schopen vyhledávat a rezervovat i v druhé měně. Kdykoli pro vás rádi nastavíme.


Váš Travelport

0 comments
bottom of page