top of page

Travelport pomáhá. Potřebujete pracovat z domova? Rozdáváme GalieoTerminal na 3 měsíce zdarma 🎁


GalileoTerminal zdarma na 3 měsíce

Pracujte v GDS Galileo z domova.


Milí uživatelé, celý náš tým je optimistický a věříme, že situace kolem viru COVID-19 se brzy zlepší. Snažíme se hledat způsoby, jak vám a našemu odvětví celkově pomoci, a rozhodli jsme se dát vám k dispozici GalileoTerminal na 3 měsíce zdarma. Akce se vztahuje na nové přístupy objednané do 31. března 2020.



Spousta funkcionalit, které vám usnadní každodenní práci

Podívejte se na rychlý přehled. Přidali jsme několik vylepšení, na která jste zvyklí ze Smartpointu:


Víceřádková availabilita

Dostupné knihovací třídy můžete zobrazit až ve třech řádcích. Jednoduše upravte výchozí počet řádků v nastavení účtu.


Screen capture

GalileoTerminal vám umožňuje automaticky exportovat několikastránkovou odpověď hostu. Kompletní text je zobrazen v modálním okně, kde ho můžete buď vytisknout nebo zkopírovat do schránky. Export odpovědi hostu spustíte kliknutím na modrou ikonku s šipkou dolů, kterou naleznete v záhlaví terminálového okna.


Příkaz automatického stránkování (MDD)

GalileoTerminal podporuje unikátní příkaz MDD (tj. move deep down), který umí automaticky načíst všechny následující stránky a zobrazí v terminálovém okně kompletní odpověď hostu. Vícestránkové odpovědi jsou pak přehledně zobrazeny jako ve Smartpointu. To je užitečné, když si potřebujete rychle prohlédnout stránky nápovědy, pravidla tarifu, seznamy cestujících, activity report atd.


Obnovení hesla

Pokud ztratíte přístup ke svému účtu, není nic snadnějšího než si obnovit heslo. Jednoduše klikněte na odkaz zapomenuté heslo? na přihlašovací stránce.


Credit limit – Odečtěte kredit přiřazený agentovi

Agenturní admini mohou odečíst kredit, který byl předtím přiřazen určitému agentovi. Stačí zadat zápornou hodnotu (např. -2000) a kliknout na to samé tlačítko, kterým kredit přidáváte. Přestože mnozí z nás nyní v rámci všeobecných opatření pracujeme z domova, náš tým funguje jako obvykle. Jsme připraveni zodpovídat vaše dotazy a podporovat vás při každodenní práci :) Váš Travelport tým


0 comments
bottom of page