top of page

CEO Greg Webb: Představujeme Travelport+



Vážení partneři,


nová mantra Travelportu, Změna je pro odvážné, není jen marketingový slogan. Je to étos, podle kterého jsme se zavázali žít. A když mluvíme o změně, myslíme tím opravdu VELKOU změnu. Jsem nadšený, že vám dnes mohu oficiálně představit naši tolik očekávanou novou platformu pro prodej cestovních služeb: Travelport+.


Je na čase, abychom se rozloučili se složitostí typickou pro naše odvětví, a přivítali jednoduchost. Je na čase, abychom se otevřeli rychlejší budoucnosti.


Travelport+ poskytne vám a vašim zákazníkům více obsahu, lepší možnosti prodeje a ty nejlepší ceny. Znamená pružnou, snadno ovladatelnou konektivitu, více možností volby a snadnější rozhodování. Znamená možnost pro cestovní agentury stát se lepšími prodejci díky špičkovým nástrojům a větší automatizaci. Znamená pomoc dodavatelům při prodeji služeb díky nástrojům, které jim umožní odlišit jednotlivé značky a produkty. To všechno dohromady znamená šťastné zákazníky a větší zisky pro váš byznys. To všechno prostřednictvím jedné platformy příští generace, jednoho desktop řešení pro agenty, jedné sady API a jednoho distribučního kanálu, který je postaven na umělé inteligenci a velkých datech.


Vydáváme se na epickou cestu transformace a jsme nadšení, že na ní budete s námi. Podívejte se na naši stránku a přečtěte si, co již nyní říkají o Travelport+ ostatní zákazníci.


Budoucnost prodeje cestovních služeb je tady. Pojďme ji objevovat společně.


Greg Webb, CEO

Travelport

0 comments
bottom of page