top of page

📣 Co je nového v červenci 2021🔥

Updated: Aug 25, 2021



Co je nového v červenci 2021


Přinášíme vám žhavé novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGatu, TripGate Mobile a Trip Manageru.


Nabídněte svým zákazníkům ještě bohatší obsah. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady. Inspirujte a zapojte své klienty.


Více Brand nabídek v TripGatu


Kde? V TripGate.

Co je nového? I korporátní cestující jsou stále náročnější. Když knihují letenky přes váš nástroj, chtějí najít ten nejvhodnější let a nejlepší cenovou variantu. Nyní mohou, protože TripGate zobrazuje branded fares z Travelport+. Stačí, když cestující klikne na Více tříd.


Po kliknutí se zobrazí tabulka, kde cestující vidí všechny možnosti, včetně indikace, zda daný tarif odpovídá nastavené cestovní politice.


Jak mi to pomůže? Vaši korporátní cestující ocení, že jim dáváte možnost výběru z mnohem širší nabídky letů. V rámci zvoleného letu si mohou vybrat z více cenových variant.


Tlačítko pro zrušení v detailu rezervace


Co je nového? Přihlášení cestující si nyní sami mohou zrušit rezervace, které mají vedené pod svým účtem.


Jak mi to pomůže? Díky tomuto novému tlačíku pro zrušení rezervace se mohou cestující obsloužit sami, což znamená méně práce a ušetřený čas pro vaše letenkáře.

 

Nová pravidla pro nastavení servisního poplatku

Kde? V GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGate a TripGate Mobile. Co je nového? V nastavení servisního poplatku nyní můžete přidat pravidla pro konkrétní zemi.

Kromě toho můžete několika způsoby nastavit cestovní třídu: zda se má pravidlo aktivovat pro nastavenou třídu a všechny vyšší třídy, nebo pouze pro vybranou třídu, nebo zda se má třída použít v itineráři alespoň jednou.

Jak mi to pomůže? Tato nová pravidla pro nastavení servisního poplatku vám umožňují přizpůsobit vaši cenovou politiku a účtovat cestujícím poplatky podle pohodlí zakoupené služby.


Prodávejte dodatečné služby Air Malta, Alitalia, Cyprus Airways, Gulf Air, LATAM Chile a Oman Air


Co je nového? Náš tým pokračuje v certifikaci čím dál většího množství nových dodatečných služeb od různých dopravců. Mezi nejnověji přidanými jsou Air Malta (KM), Alitalia (AZ), Cyprus Airways (CY), Gulf Air (GF), LATAM Chile (LA) a Oman Air (WY).


Jak mi to pomůže? Vaši klienti získávají ještě širší nabídku dodatečných služeb, které si mohou zakoupit k letence, kterou pořídili přes vaši agenturu. Na podrobnosti o podporovaných službách se můžete podívat zde.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page