top of page

📣 Co je nového v květnu 2021 🔥



Co je nového v květnu 2021


Přinášíme vám žhavé novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, Flight Watchdog, TripGatu, TripGate Mobile, CEE Itinerary a Trawysu.


Nabídněte svým zákazníkům ještě bohatší obsah. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady.


Představujeme Branded Fares II


Co je nového? Cestující jsou stále náročnější. Když přijdou na vaše webové stránky, chtějí najít ten nejvhodnější let a nejlepší cenovou variantu. Nyní mohou, protože naše nástroje pro vyhledávání a knihování letenek zobrazují branded fares z Travelport+. Stačí, když cestující klikne na Více tříd.



Jak mi to pomůže? Získáváte mnohem širší obsah, který můžete nabídnout zákazníkům. V rámci zvoleného letu si mohou vybrat z více cenových variant.

 

Více non-GDS dopravců


Co je nového? Širší nabídka obsahu nekončí jen u branded fares. Vaši zákazníci nyní mohou knihovat také následující non-GDS dopravce: Air Albania (ZB), Animawings (A2) a Rhein-Neckar Air.

Jak mi to pomůže? Získáváte ještě širší obsah, který můžete nabídnout zákazníkům. Mohou knihovat více lokálních dopravců.


CEE Itinerary nyní zobrazuje loga dopravců


Co je nového? Nejnovější verze vašeho oblíbeného Smartpoint pluginu nyní zobrazuje loga dopravců v itinerářích, které posíláte cestujícím. Tato funkcionalita je zdarma pro všechny uživatele do 31. srpna 2021.



Jak mi to pomůže? Obohatíte itineráře, které posíláte svým zákazníkům, o loga dopravců, a posunete tak jejich zkušenost na další úroveň. Využijte tříměsíčního zkušebního období, kdy můžete novou funkcionalitu používat zdarma. Stáhněte si nejnovější verzi pluginu zde.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page